Samen

U heeft een idee en wij willen u helpen dit idee tot in de puntjes uit te voeren. Samen kijken we naar de juiste technische invulling, passend in uw budget.

Dit met als doel het maximale uit uw evenement te halen en een optimale klantbeleving te creëren door inzet van licht, geluid, beeld en waar gepast ondersteund met special FX.

Content

Uw event gaat natuurlijk om de boodschap naar uw gasten, techniek is hierin ondersteunend. Wat gaat u laten zien, hoe wordt dit vorm gegeven?

Waar gewenst kunnen we met u meedenken, video’s produceren en een vormgever aan het werk zetten.

De puntjes op de ‘i’ in het script lopen we samen even door!

Ontzorgen

Met ruim 20 jaar ervaring kan Unlimited Vision & Sound de technische productie van uw evenement tot in de puntjes voorbereiden.

Of dit een eenvoudige (online) meeting is, een zaal vol duizenden mensen of een intiem feestje voor vrienden en relaties. We doen niet anders en helpen u graag ontzorgen.

ONLINE

BEURZEN & STANDS

EVENEMENTEN

BROADCAST

PRESENTATIES

AFSCHEID NEMEN

VIDEO

Video maakt een boodschap visueel en een herinnering daarmee nog sterker. Wij bieden brede faciliteiten op het gebied van video, denk hierbij aan ledscherm, grote monitoren en projectietechniek voor binnen en buiten.

AUDIO

Onze naam zegt het al, een optimale beleving gaat altijd gepaard met levensecht geluid. Of dit nu is voor een klein gezelschap, uw presentatie en beurs, of  een plein met duizenden mensen. Voor elke vraag hebben we de juiste audio-oplossing in huis.

LICHT

De juiste sfeer gaat altijd gepaard met mooi licht. Met een grote diversiteit aan verlichting bieden we de juiste lichtoplossing zodat uw bezoekers een optimale beleving ervaren.

CAMERA

Meercamera registratie, een online (TV) uitzending, een professionele uitstraling tijdens een Teams meeting (of zoom of Google Meet) of gewoon een eenvoudige opname, door te blijven investeren in de nieuweste techniek kunnen we u helpen met een camera oplossing die past bij uw vraag.

Special Effects

Creëer een WOW gevoel bij uw bezoekers door special effects toe te voegen aan uw evenement. Ook hiervoor zijn we uw perfecte partner! Of u nu kiest voor eenvoudige handheld FX tot volledig tijdcode gestuurd, als partner van Special FX is niets ons te gek!

ONLINE

Zoekt u een manier om veel mensen te bereiken die niet naar u kunnen komen? Er zijn zo veel mogelijkheden om uw presentatie of boodschap online zichtbaar te maken dat we u graag helpen met het kiezen van de vorm.