Samen met KPN maken we het verschil

De mooiste momenten maak je samen. Daar is de multimedia-show in DWDD-stijl, die op 16 januari werd opgevoerd bij en voor KPN Service Platforms, een prachtig voorbeeld van. Voor zo’n 300 man publiek en live elders te volgen werd het afgelopen jaar geëvalueerd en het was tevens een inspirerende vooruitblik voor de medewerkers. Wij mochten decor en techniek verzorgen, alleen de bekende tafel kwam van elders. Het werd zo’n succes dat er waarschijnlijk nog dit jaar extra edities komen. Dat is natuurlijk een groot compliment en het onderstreept de fijne samenwerking die we wederzijds hebben. Andersom hebben wij KPN namelijk weer nodig om te garanderen dat live verbindingen nooit wegvallen.

Joop Syaranamual is projectleider en scrum master bij KPN Broadcast & Media Services. 

Hij kent ons bedrijf af zo’n twintig jaar. “Unlimited is meegegroeid met ons, van een AV-verhuurder naar een professionele partner in multimedia en evenementen.

Ze verzorgen resources en apparatuur maar ook ondersteuning en kunde. Ik ben blij met de hands-on aanpak en het feit dat we volledig op deze mensen kunnen vertrouwen.”

Een half woord is vaak genoeg

Joop heeft met name te maken met ‘interne klanten’. Er is binnen zo’n grote organisatie als KPN altijd wel iets te beleven, van een bedrijfsfeest en kerstborrel tot grote presentaties of een aandeelhoudersvergadering. “Dat moet natuurlijk zeer professioneel gebeuren en als ik dan mensen op zo’n klus zet dien ik er vanuit te kunnen gaan dat ze ‘omgevingsbewust’ zijn. Daarom stuur ik de Unlimited mensen gerust naar onze klanten, ook in een zakelijke setting. Bovendien kan ik blind varen op hun vakmanschap. Dat doen ze goed, we kennen elkaar inmiddels door en door.”

Het gaat vaak om AV-ondersteuning, als Joop en zijn KPN-collega’s een beroep op ons doen. “Ze zijn veelal aanspreekpunt namens ons, bijvoorbeeld bij het opbouwen en projectmanagement. Het is fijn als er proactief en deskundig mee en vooruit wordt gedacht, met mij en m’n klanten. Maar we huren er zeker ook hardware in. Ze zijn één van onze drie preferred suppliers”, vertelt de projectleider. “Verder zijn we geregeld partners in online videoprojecten en verzorgen wij voor Unlimited de streaming.” Er is dus sprake van wederzijds vertrouwen want ook dan zijn missers natuurlijk niet toegestaan. Joop: “Daar hebben wij dan weer de hardware en kunde voor, die ook in de broadcastwereld wordt ingezet.

Livestreams gegarandeerd

Bas Steenbekkers, onze AV-specialist: “Het is heel fijn om te weten dat KPN zo blij met ons is, dat is namelijk wederzijds.

Door de samenwerking kunnen wij onze opdrachtgevers garanderen dat livestreams ook werkelijk live blijven.

Hun platform is dermate bedrijfszeker dat we daar volledig zeker van zijn.

Dat maakt dat we iets unieks kunnen bieden in Nederland, we zijn nooit een verbinding kwijt.” Bas is niet alleen vol lof over de kwaliteit van het netwerk maar roemt tevens de service en dienstverlening, ook intern.

“Dat maakt écht het verschil met veel anderen.”