Referenties

De mening van opdrachtgevers is voor Unlimited Vision & Sound erg belangrijk. Wij zijn tenslotte pas tevreden als u dat bent. Er wordt op dagelijkse basis gestreefd naar het perfectioneren van ons aanbod. In onderstaand overzicht kunt u lezen hoe opdrachtgevers van Unlimited Vision & Sound de diensten hebben ervaren.

“Mede namens de Minister, het volgende.

De RC(S)-vergadering was perfect! De minister loopt hier in Brussel op wolkjes, vanwege alle lof die hem door zijn ambtenaren wordt toegezwaaid. De uitvoering ging dan ook vlekkeloos. Ik kan de vergaderingen inmiddels goed vergelijken, maar qua organisatie, uitvoering, sfeer en inhoud, was dit verreweg de beste. 

Het succes van een vergadering vindt plaats bij de gratie van een grote collectieve inspanning. Jullie vervulde een sleutelrol bij deze vergadering en mogen terecht trots zijn op het resultaat. Dank hiervoor! 

Groet vanuit inmiddels zonnig Brussel.”

Ministerie van DefensieDefensie

“Unlimited Vision & Sound is een kundige groep ervaren techneuten die goed georganiseerd een project op niveau kunnen verzorgen. Maar wanneer het in de praktijk zo uitkomt dan kan dat team ook ad hoc en spontaan een klus klaren. Zij hebben aan een half woord genoeg en voeren hun werk “geruisloos” uit. De teamleden van Unlimited zien er altijd verzorgd uit en stralen een bepaalde trots uit als men in of rond Château Neercanne weer een project mag uitvoeren. En bovenal is het altijd weer prettig om het oog van de meester bij de uitvoering te voelen. Het geeft een rustig gevoel om te weten dat deze kwaliteitspartner ons op het technische vlak steeds weer meedenkend van dienst wil zijn.”

Chateau NeercanneDhr. HarkemaChateau Neercanne

“Wat Unlimited Vision & Sound een perfecte samenwerkingspartner maakt is vooral het inlevingsvermogen in het evenement wat zij uitstekend kunnen vertalen naar de juiste sfeerplaatjes in licht en geluid. Een zeer betrouwbare club enthousiaste mensen die op hetzelfde
hoogwaardige kwaliteitsniveau werken als wij.
Dat maakt Unlimited een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Music EventsFrits KuyerMusic Events

Waarom Unlimited?

U als klant staat centraal

Naast wensen van onze klanten staan ook de behoeften van de eindklant, ook wel bezoekers, centraal. Op deze manier creëren wij een optimale klantbeleving door middel van licht, geluid en beeld.

Teamwork

Unlimited Vision & Sound vormt samen met u als opdrachtgever een hecht team. Dit met als doel het maximale uit uw evenement of de vaste installatie te halen.

20 jaar ervaring

Unlimited Sound & Vision heeft ruim 20 jaar ervaring met audio, video, licht, special effects en technische producties. Hier profiteert uw organisatie van.