Doe jij met ons het licht uit?

Ja, we willen graag met jou de tent afbreken. Maar ook opbouwen. Voor onze verhuurafdeling zijn wij namelijk op zoek naar freelance AV Technici. Jij vervult dan een belangrijke rol bij het realiseren van onze AV-projecten.

Onze projecten en klanten zijn zeer uiteenlopend en gevarieerd: van beurzen, congressen, (sport)evenementen, tot bedrijfsopeningen. Kortom:  van grote tot kleine evenementen.

Wie zijn wij

Unlimited Vision & Sound is specialist in het verzorgen van (tijdelijke) AV installaties. Van het verhuren van een flatscreen tot het verzorgen van complete technische producties met audio, video, licht, broadcast en special-effects.

De afdeling ‘Verhuur’ verzorgt de audiovisuele techniek tijdens evenementen, festivals, beurzen en shows. Met een  spectaculair lichtplan, strak videoplaatje en een perfect klinkend audiosysteem zorgen zij ervoor dat een evenement een ware beleving wordt.

De afdeling ‘Installatie’ adviseert en organiseert de vaste installatie van geluidssystemen en presentatietechniek bij horeca, bedrijven, winkels en sportscholen.

Je collega’s, de sfeer en de mogelijkheden

Het team bestaat uit jonge, enthousiaste technici. Allemaal gedreven, gepassioneerd, zelfstandig en vernieuwend.

Ons doel is om samen met de klant een onvergetelijk evenement neer te zetten. We draaien gave projecten met passie en plezier. Je werkt in een pand waar meerdere (event)professionals gevestigd zijn, de sfeer informeel is en waar we open staan voor jouw input, initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Do’s

Binnen het team ben je samen met de andere technici verantwoordelijk voor het op- en afbouwen, organiseren en configureren van tijdelijke audiovisuele apparatuur op verschillende locaties door heel Nederland. Je denkt mee over hoe we het mooiste en beste resultaat op audiovisueel gebied kunnen neerzetten, waarbij je rekening houdt met de wens van de klant en het tijdspad.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Het (technisch) meedenken met je collega’s en de project manager
  • Het (zelfstandig) installeren, bedienen en demonteren van apparatuur

Don’ts

Denken dat je van maandag t/m vrijdag  om half 9 de deur uitgaat en om 5 uur weer thuis bent. Als jij zo’n mentaliteit hebt is daar niets mis mee, maar moet je kiezen voor een suffe kantoorbaan.

Je opleiding en ervaring

Je hebt ervaring met audio, video en/of lichttechniek

Je bent in het bezit van rijbewijs B; rijbewijs C/ CE is een pré

Jij als persoon

Bent een communicatief vaardige, enthousiaste techniekfreak. Je stelt de klant centraal, werkt zelfstandig en nauwkeurig. Bovendien ben je leergierig, toon je initiatief en heb je gevoel voor humor.

Wat we je te bieden hebben

Geld natuurlijk. Maar ook uitdagende en afwisselende projecten die niet voelen als werk in een groeiend bedrijf met een platte organisatiestructuur. Je werkt met apparatuur zoals: Adamson, D&B audio, Digico, Midas, Sennheiser, Shure, DPA, Panasonic, Epson, Analog Way, Roland, Prolyte, High-end Systems, DTS, en CLF.

Samen met het team van (te) gekke collega’s werk je mee aan de meest uiteenlopende evenementen voor toonaangevende klanten.

Heb je interesse om bij ons freelancer te worden?

Meld je aan (liefst met CV en tarieven) via  info@unlimited.nl.

Waarom Unlimited?

U als klant staat centraal

Naast wensen van onze klanten staan ook de behoeften van de eindklant, ook wel bezoekers, centraal. Op deze manier creëren wij een optimale klantbeleving door middel van licht, geluid en beeld.

Teamwork

Unlimited Vision & Sound vormt samen met u als opdrachtgever een hecht team. Dit met als doel het maximale uit uw evenement of de vaste installatie te halen.

20 jaar ervaring

Unlimited Sound & Vision heeft ruim 20 jaar ervaring met audio, video, licht, special effects en technische producties. Hier profiteert uw organisatie van.