contact 
 

Unlimited Vision & Sound (opgericht in 1996) verzorgt licht-, geluid- en video faciliteiten voor presentaties, congressen, beurzen, TV uitzendingen en evenementen.

Unlimited is onder andere gespecialiseerd in combinatieprojecten op het gebied van zowel licht, geluid als video. Wij verzorgen alle drie deze disciplines met de grootste zorgvuldigheid en met A merken apparatuur vanuit onze eigen verhuurvoorraad.

Uiteraard kunt u ook voor specialismen uit een van deze drie disciplines bij ons terecht.

De sleutelwoorden van onze dienstverlening zijn: 'flexibel, betrouwbaar en betrokken'


Referenties:

Ministerie van defensie:

"Mede namens de Minister, het volgende.

De RC(S)-vergadering was perfect! De minister loopt hier in Brussel op wolkjes, vanwege alle lof die hem door zijn ambtenaren wordt toegezwaaid. De uitvoering ging dan ook vlekkeloos. Ik kan de vergaderingen inmiddels goed vergelijken, maar qua organisatie, uitvoering, sfeer en inhoud, was dit verreweg de beste.

Het succes van een vergadering vindt plaats bij de gratie van een grote collectieve inspanning. Jullie vervulde een sleutelrol bij deze vergadering en mogen terecht trots zijn op het resultaat. Dank hiervoor!

Groet vanuit inmiddels zonnig Brussel,"

Chateau Neercanne:

"Unlimited Vision & Sound is een kundige groep ervaren techneuten die goed georganiseerd een project op niveau kunnen verzorgen. Maar wanneer het in de praktijk zo uitkomt dan kan dat team ook ad hoc en spontaan een klus klaren. Zij hebben aan een half woord genoeg en voeren hun werk "geruisloos" uit. De teamleden van Unlimited zien er altijd verzorgd uit en stralen een bepaalde trots uit als men in of rond Château Neercanne weer een project mag uitvoeren. En bovenal is het altijd weer prettig om het oog van de meester bij de uitvoering te voelen. Het geeft een rustig gevoel om te weten dat deze kwaliteitspartner ons op het technische vlak steeds weer meedenkend van dienst wil zijn."

Aldus Dhr. Harkema (Directeur Chateau Neercanne)

Music Events:

“Wat Unlimited Vision & Sound een perfecte samenwerkingspartner maakt is vooral het inlevingsvermogen in het evenement wat zij uitstekend kunnen vertalen naar de juiste sfeerplaatjes in licht en geluid. Een zeer betrouwbare club enthousiaste mensen die op hetzelfde
hoogwaardige kwaliteitsniveau werken als wij.
Dat maakt Unlimited een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Aldus Frits Kuypers (Managing Director Music Events)

Unlimited verzorgt tevens regelmatig projecten voor onderstaande opdrachtgevers:

- KPN (invester relations, corporate, zakelijke markt, broadcast)
- DSM
- Chateau St Gerlach (preferred supplier)
- Diverse ministeries
- Columbus Creative Communication
- Bruggen Verwiel Eventmarketing
- Gemeente ‘s-Hertogenbosch
- FC Den Bosch (preferred supplier)
- Kruisheren hotel (preferred supplier)
- House of Hype
- Horeca Korteputstraat ‘s-Hertogenbosch
- Van As advocaten
- Jan Vis artiesten en evenementen
- PSV Eindhoven
- AVC Zeewolde
- Horeca Karrenstraat ’s-Hertogenbosch
- Ghering Management & Marketing
- EA evenementen 's-Hertogenbosch
- Broadcast Business Eindhoven